miercuri, 22 februarie 2012

Soseaua pofticioasa




Azi dimineata in Ramnicu Valcea o basculata a fost inghitita de o sosea.

Conform declaratiilor martorilor in aceasta dimineata in jurul orei 7:00, din asflat s-a ivit o gura enorma care in cateva secunde a inghitit efectiv basculanta. Oamenii s-au speriat si au luat-o la fuga iar unii dintre ei, mai curajosi, au aruncat cu pietre si aghiazma in lighioana dar fara succes.

Localnicii sustin ca nu este prima data cand creatura se manifesta in acest mod. De-a lungul timpului ea a mai inghitit : patru cisterne cu benzina, doua autospeciale de pompieri, opt autotrenuri si trei Q7. Preotul din localitate a declarat ca  aceasta faptura este creatia lui Dumnezeu si ca nu trebuie ucisa.
Astfel,  preotul a organizat o colecta de vehicule pentru a hrani periodic jivina.
Autoritatile dau din umeri si spun ca nu este responsabilitatea lor, deoarece drumul ramane intreg dupa ce balaurul isi face de cap.
Specialistii care au analizat de-a lungul timpului comportamentul acestei vietati spun ca animalul ar fi ajuns in Ramnicu Valcea din Marea Neagra, deoarece acum cativa ani “gura” a inghitit o intreaga flota.
            Guvernele mai multor tari ne-au promis sprijin in aceasta problema, iar rusii au trimis deja catre Romania trei divizii de tancuri pentru a potoli apetitul creaturii.

3 comentarii:

  1. Există informaţii conform cărora creatura ar fi apărut în urma sfinţirii defectuoase a bitumului înainte de asfaltare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tin sa fac un mic UPDATE la acesta stire...atoritatile locale din 20 de judete au constat aparitia dihaniei in mai multe raduri..astfel ca in data de 25.02.2099 se va declara stare de necesitate in intreaga tara. Urmeaza ca dupa aceasta data Presedintele Traina Basescu sa infrunte cu palosul fermecat Bestia.

    RăspundețiȘtergere