miercuri, 7 martie 2012

De ce iubesc barbatii ziua de 8 martie ?
Incep prin a ura reprezentantelor sexului frumos un sincer la multi ani.

Incercam astazi sa gasim un motiv pentru care barbatii ar trebui sa indrageasca ziua de 8 martie. Bineinteles daca incercam  sa ne gandim la motivele pentru care detestam aceasta zi vom umple vreo douazeci de pagini. Nu stiu cum se face , dar in aceasta zi fatala se ivesc tot felul de probleme ce trebuie rezolvate urgent de noi(covoarele trebuie batute, praful in casa este de trei degete, farfuriile se revarsa din chiuveta, vin cei de la gaze sa mute conducta, masina trebuie dusa in service, etc) . De ce de noi ? Simplu, sigur ati auzit replica: “Astazi vreau sa fiu rasfata, nu vreau sa fac nimic”. De obicei in aceasta zi dedicata femeilor, noi barbatii devenim brusc neinteresanti : “Iubi ! Prietenele mele au zis sa iesim si noi in oras ca fetele”. Este destul de clar ca noi nu avem ce cauta in oras in aceasta zi, Peste tot vom vedea numai cete de amazoane  care se destrabaleaza (adica stau la un suc sau un cocktail non-alcoolic si barfesc).

            Bun, asa cum am zis mai devreme, motive pentru a sterge aceasta zi din calendar sunt numeroase si totusi, dupa o lunga perioada de efort intelectual am reusit sa gasesc un motiv pentru care ne-am putea bucura in aceasta zi.Sigur ati observat si voi ,dar fiind ocupati cu rezolvarea problemelor inopinate nu ati dat importanta.
            Motivul pentru care ar trebuie sa iubim aceasta zi sunt exact femeile sau mai bine zis atentia deosebita pe care si-o accorda in aceasta zi. Sigur ati observat ca in aceasta zi din sifonier sunt scoase cele mai provocatoare tinute: bluza cu decolteul cel mai mare si fusta cea mai scurta. Brusc apar in picioarele lor cizmele/ pantofii cu cel mai lung toc, coafura este total noua de parca i-a crescut parul cu treizeci de centimetri peste noapte, machiajul ...nu mai vorbim.

            Deci , asta este motivul pe care l-am gasit eu ca sa ne bucuram si noi, barbatii , de aceasta zi speciala.

            Totusi am o dilema. Daca noi barbatii suntem consemnati la domiciliu pentru rezolvarea “problemelor urgente” pentru cine se aranjeaza fetele asa de frumos.
            Ce se intampla la “marea ieseala ca fetele” ?

            Stie cineva ? Bagati la comentarii !

Un comentariu:

  1. Cum adică ce se intâmplă la marea ieşeală?

    Acolo femeile îşi afişează ţinutele sofisticate însoţite de un machiaj şi o coafură de preferat făcute la un salon ca mai apoi să se discute despre tot ritualul de dinainte cu cele mai mici amănunte cel putin o ora, şi eventual să se retragă cîte 2-3 la toaletă ca să se tot bârfească toată noaptea. Apoi urmează dansul şi beţia, din care ies cele mai mari şi mai incitante bârfe.

    Ah, uitasem, e musai ca femeia să poarte măcar o piesă care le-a fost făcută cadou de iubit/soţ/amant ca să vadă toate celelalte cât de mult o iubeşte şi o răsfaţă bărbatul.

    RăspundețiȘtergere