luni, 30 ianuarie 2012

Alcoolul fara bere si tigara cu tranzistori











Vroiam sa scriu un articol despre lucruri ciudate si inutile inventate de om   de-a  lungul timpului  dar mi-am dat seama ca lista este prea lunga, de aceea am ales sa le prezint pe capitole.


Capitolul I.

            Aşadar începem cu berea fara alcool si tigara electronica.

In general, aceste doua produse incearca sa potoleasca pofta de bere si tigari a consumatorilor oferindu-le o varianta, aparent, mai sanatoasa. Spun aparent, deoarece este o mare pacaleala , atat berea fara alcool cat si tigara electrica ne furnizeaza aceleasi elemente ca si produsele traditionale.

            Asadar, pentru cine nu stia, berea fara alcool pe care o vom numi in continuare bere contine intre 0,1 si 0,5 alcool. Deci  putem numi aceasta bere slab alcoolizata dar in nici un caz bere fara alcool. Este adevarat ca pentru a vedea dublu sunt necesare vreo 200 de beri dar “daca vrei, poti” , insa acest produs este interzis alcoolicilor

Continuam cu tigara electronica , adresata in speciala fumatorilor care vor sa renunte la acest viciu. Veste proasta, dependeta de fumat este cauzata in mare parte de nicotina iar aceasta subsanta este cu usurinta administrata atat prin utilizarea unei tigari de foi cat si cu “dispozitivul electronic din plastic generator de aburi cu nicotina”.
             Bine, unii impatimiti ai gadget-ului vor sustine ca “teava electronica” este mai sanatoasa deoarece nu mai asimilam gudron si monoxid de carbon, lucru absolut adevarat, insa inhalam un asa numit E 1520 sau , daca suna mai frumos, propilen glicon care conform “ specialistilor “ este “safe” pentru om dar in acelasi timp este interzis in hrana pentru pisici. Daca pana acum nu sunteti convinsi ca “pixul fumegand” este o mare teapa mai aflati dragi cititori ca substanta inofensiva cu nume de carburant contine 4 calorii/ gram (cam mult) si produce stari depresive ale sistemului nervos central este neurotoxic si cardiotoxic.

            In final, trag concluzia ca “berea fara alcool” si “paiul otravitor” sunt unele dintre cele mai nefolositoare inventii ale omului de la rota pana in prezent.

Va urma articolul : “Balonul cu tate si popusoiul din latex ” adica papusa gonflabila si dildo-ul.




Un comentariu:

  1. Sau putem vapa si VG care nu are absolut nici o legatura cu propilen glicol-ul. Acceseaza E-lichidele VG si PG pentru mai multe informatii.

    RăspundețiȘtergere